Bänner
27
Feb
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

 

MENÜÜ 01.03. - 05.03.2010

 

 

E.01.03

Hommik

PIIMA-RIISISUPP, SEPIK MUNAVÕIGA

250/40

 

 

Lõuna

KARTULIPÜREE, KANAKASTE, PORGANDI -KAALIKASALAT, LEIB, MORSS, KISSELL, VAHUKOOR

100/75/75

20/200/200/20

 

Oode

KÜPSETATUD FRIKADELLID, HAPUKOOR, VÕILEIB, TEE, PORGAND

100/40

25/200/50

 

 

 

 

T.02.03

Hommik

ODRAHELBEPUDER, VIRSIKUMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

KALASELJANKA, HAPUKOOR, LEIB, LEIVAVAHT, PIIM

300/20/40

150/150

 

Oode

PORGANDIOMLETT, VÕILEIB, SOE MAHLAJOOK, PUUVILI

150/25/200/50

 

 

 

 

K.03.03

Hommik

PIIMA-HIRSISUPP, SEPIK MAKSAPASTEEDI JA MARINEERITUD KURGIGA

250/50

 

Lõuna

KARTUL, HAKK-KOTLET, KASTE, LEIB, MORSS, KAPSASALAT, PIIMAKISSELL, SÕSTRAMOOS

120/75/75/20

200/75/150

20

 

Oode

SOOJAD VÕILEIVAD, KAKAO, KAALIKAS

65/200/50

 

 

 

 

N.04.03

Hommik

RUKKIHELBEPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

RASSOLNIK, HAPUKOOR, LEIB, SAIAVORM, PIIM

300/20/40/120

150

 

Oode

RIISISALAT, LEIB, MORSS, PUUVILI

150/20/200/50

 

 

 

 

R.05.03

Hommik

PIIMA-KAERAHELBESUPP, SEPIK HEERINGAVÕIGA

250/40

 

Lõuna

TATRAHAUTIS, MARINEERITUD KURK, LEIB, MORSS, VANILLIKASTE, KRUTOONID

200/50/20

200/200/15

 

Oode

ROSINA KUKKEL, PIIM, PUUVILI

50/200/50